składniki:
tabliczka gorzkiej czekolady
jedna łyżka cynamonu (raczej płaska)
druga łyżka syropu klonowego
trzecia łyżka płatków migdałów (raczej czubata)
czekoladę połamać na drobne kawałki, dodać wszystkie składniki. podgrzewać na małym ogniu ciągle mieszając. gdy się rozpuści i chwilę przestygnie zjeść nie martwiąc się o kalorie. rozpuszczona tabliczka czekolady jest naprawdę niewielka.
tabliczka gorzkiej czekolady
jedna łyżka cynamonu (raczej płaska)
druga łyżka syropu klonowego
trzecia łyżka płatków migdałów (raczej czubata)
czekoladę połamać na drobne kawałki, dodać wszystkie składniki. podgrzewać na małym ogniu ciągle mieszając. gdy się rozpuści i chwilę przestygnie zjeść nie martwiąc się o kalorie. rozpuszczona tabliczka czekolady jest naprawdę niewielka.
3 komentarze:
o rany..
czekolada i cynamon!
pyyyycha! :-)
mam to samo zdanie , orany jaki smakołyk
Mmmmm już wyobrażam sobie ten smak. Poezja...
Prześlij komentarz