składniki:
2 litry wywaru z warzyw wraz z warzywami (marchew, pietruszka, seler, por, czosnek, ziele angielskie)
2 duże brokuły
6 kromek razowego chleba
oliwa z oliwek
płatki migdałów
brokuły ugotować w wywarze. wszystkie warzywa zmiksować, włożyć do wywaru , wlać 4 łyżki oliwy. chleb pokroić w kostkę 1,5 cm na 1,5 cm (albo inaczej), zarumienić na oliwie. wkładać grzanki do misek, zalewać kremem, dekorować migdałem.
2 litry wywaru z warzyw wraz z warzywami (marchew, pietruszka, seler, por, czosnek, ziele angielskie)
2 duże brokuły
6 kromek razowego chleba
oliwa z oliwek
płatki migdałów
brokuły ugotować w wywarze. wszystkie warzywa zmiksować, włożyć do wywaru , wlać 4 łyżki oliwy. chleb pokroić w kostkę 1,5 cm na 1,5 cm (albo inaczej), zarumienić na oliwie. wkładać grzanki do misek, zalewać kremem, dekorować migdałem.
3 komentarze:
ostatnio bardzo polubiłam zupy
brokuły lubię od zawsze
musi byc pysznie
Bardzo lubię brokuły! :) Zjadłabym taką zupkę :)
Super krem. Tak się składa, że wczoraj taki jadłem. Twój wygląda pysznie!
Prześlij komentarz