składniki:
pół średniej główki białej kapusty
4-5 ogórków kwaszonych
sól, pieprz
pól łyżeczki spiruliny
cebula
kapustę poszatkować,posolić, odstawić na kwadrans. ogórki pokroić w kostkę, cebulę też. dodać spirulinę, świeżo mielony pieprz, skropić oliwą, wymieszać.
oliwa
Ciasto Marysieńka
8 godzin temu
4 komentarze:
przepadam za surówkami z kapusty, ale nigdy nie wpadłam na to żeby podać ją z ogórkiem :)
Mam pytanie ...gdzie taką spirulinę można kupić? Przyznam szczerze,że pierwszy raz słyszę o niej...już wyszukałam w google i czytam..o niej co nieco;)
Pozdrawiam
ja kupuję w sklepie w necie, http://www.zdrowazywnosc.com.pl/index.php
Bardzo lubię surówki z kapustki:)) Mniam:))
Prześlij komentarz