tag:blogger.com,1999:blog-2709928665774626646.post4718452881841170698..comments2023-08-15T17:47:23.467+02:00Comments on zapraszam do stolu: 24. potrawka z cukini, pieczarek i mung podana z ryżemtwojadoulahttp://www.blogger.com/profile/07571591516103509224noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2709928665774626646.post-20372872885269311962012-07-03T10:41:56.567+02:002012-07-03T10:41:56.567+02:00może i fajny przepis ale nie zgadzam się z tym ole...może i fajny przepis ale nie zgadzam się z tym olejem lnianym aby go dodać do wrzątku!chyba że zastosujemy inny olej.<br />Olej lniany stosuje się na zimno przecież trzyma się go też specjalnie w lodówce.<br />Spróbuję tego przepisu ale np.z olejem z pestek winogron.<br />AlaAlanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2709928665774626646.post-53371133051168673842009-01-13T20:53:00.000+01:002009-01-13T20:53:00.000+01:00Brzmi ciekawie ale co z olejem? widze go w skladni...Brzmi ciekawie ale co z olejem? widze go w skladnikach a w przepisie jest wrzucenie warzyw na wrzatek:)<BR/>Wg 5 przemian wg B. Temelie moznaby zaczac od oleju na ktory kolejno sie wrzuca cebule i inne warzywka, ryż, fasolę i potem resztę :) pozdrawiamFaza Grawitacjihttps://www.blogger.com/profile/15634504453444855190noreply@blogger.com